Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Χριστούγεννα στην Κοπενχάγη: ένα ταξίδι για παιδιά...μεγάλα ή μικρά!

Η Κοπενχάγη αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για όσους ταξιδεύουν με τα παιδιά τους, αλλά και για όσους επιθυμούν να ζήσουν την παιδική ανεμελιά στο ταξίδι τους.
Τα Χριστούγεννα η Κοπεγχάγη φοράει τα γιορτινά της και υπόσχεται να σας προσφέρει μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία.
Στο κέντρο της πρωτεύουσας της Δανίας, βρίσκεται το περίφημο πάρκο του Τίβολι με την επιβλητική του είσοδο που όταν την περάσεις θα νιώσεις σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων! Αμέτρητα παιχνίδια στο λούνα πάρκ, εστιατόρια, καφέ και υπαίθριες αγορές είναι κάποιες από τις εκπλήξεις του πάρκου.
Την περίοδο των Χριστουγέννων φωτεινά λαμπιόνια στολίζουν τα γιγάντια δέντρα του Τίβολι, αμέτρητα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας περιμένουν στα μαγαζάκια, μοναδικές λιχουδιές ικανοποιούν την πείνα σας και παραμυθένια σκηνικά περιμένουν να τα εξερευνησετε. Θα δείτε, ακόμη, το πελώριο έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, θα φωτογραφηθείτε με τον Ρούντολφ και θα περπατήσετε στο χωριό των νάνων όπου, απλά,  θα μαγευτείτε!!
Στην Κοπενχάγη θα θαυμάσετε τη Μικρή Γοργόνα, θα περπατήσετε σε στολισμένους πεζόδρομους, θα κάνετε βόλτα με μικρό πλοίο στα κανάλια της πόλης, θα κάνετε ποδήλατο και θα δείτε εκατοντάδες ποδηλάτες να κυκλοφορούν ήρεμοι στους δρόμους, θα γευτείτε πεντανόστιμα μπισκότα, κέικ, τάρτες, κρουασάν.
4 με 5 μέρες αρκούν για να εξερευνήσετε την Κοπενχάγη. Οι μεγάλοι να έχετε στο νου σας ότι πολλά καφέ, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, ετοιμάζουν μπουφέ νωρίς το μεσημέρι όπου μπορείτε να φάτε όσο θέλετε σε πολύ καλές τιμές.
Αν πρόκειται να ταξιδέψετε Δεκέμβριο στην Κοπενχάγη, πάρτε μαζί σας εξοπλισμό για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου